Pinaatti on pettämätön ruoka! Kaikki Kippari-Kallen suosimasta, vihreästä voimakasvista valmistetut ruoat ovat herkkua...Pinaattikeitto, pinaattiletut, fetapinaattipiirakka...Nam! Eilen tein italialaishengessä fetapinaatti-canelloneja. Ohje on uusimmassa BBC Good Food -lehdessä, mutta muuntelin sitä vähän omaan suuhun sopivaksi.

Fetapinaatti-canellonit

10 lasagne levyä
Vettä
3 pussia pakastepinaattia
1 paketti (200 g) fetajuustoa
Tölkillinen tomaattikastiketta (esim. valmista pastakastiketta tai tomaattimurskaa)
Juustoraastetta
Mustapippuria

Laita uuni lämpenemään 200C. Liota lasagnelevyjä melkein kiehuvassa vedessä kymmenisen minuuttia tai kunnes ne pehmenevät niin, että levyt voi rullata helposti. Sulata pinaatti kulhossa, sekoita feta joukkoon. Mausta mössö pippurilla. Laita jokaisen lasagnelevyn päälle noin kaksi ruokalusikallista fetapinaattimössöä ja kääri rullalle. Nosta rullat uunin kestävään astiaan. Kaada rullien päälle tomaattikastiketta ja kuorruta juustoraasteella. Laita uuniin n. puoleksi tunniksi tai kunnes juusto on sulanut ja kauniisti ruskistunut. Syö sohvalla ja katso samalla Idolsia!

368430.jpg